Bedrijven acties

U neemt maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus.  Het is een integraal onderwerp binnen uw bedrijf, toch? U kent ons, wij zijn van het avontuurlijke soort en willen u uitdagen om de status quo te challengen? Pak door en maak uw business volledig circulair. Dat kost geen geld het levert meer op. En niet onbelangrijk meer onderscheidend vermogen, betere klantbinding, ecologische en sociale verbeteringen en FUN! Allemaal winst! Durf groot te dromen en in kleine stappen daaraan invulling te geven. Wij helpen u daar graag bij.

Waste Lab
Zero Waste is een fundamentele beoefening voor bedrijven om duurzaam en circulair te worden. Zij die dat weten te realiseren hebben de toekomst omdat ze hebben geleerd om het ogenschijnlijk onhaalbare doel mogelijk te maken door anders te denken en te doen. Wilt u weten hoe het Waste Lab kan bijdrage aan uw bedrijfssucces? Kom langs met uw vuiliniszak (dit is geen geintje;-) en Contact ons!

Practice what you preach
Verbeter uw producten, begin bij u zelf. Practice what you preach w.b.t MVO. Oftewel: pas als een organisatie er optimaal voor is ingericht, kan verwacht worden dat zij baanbrekende nieuwe producten en diensten voortbrengt. Succesvolle organisaties hebben geleerd om gewoonte gedrag te managen waardoor ze het aanwezige potentieel aan mogelijkheden binnen de organisatie weten te benutten. En als u deze kansen als circulaire business weet neer te zetten dan heb je daarmee de toekomst.

Discover
Op zoek naar het vergeten kwadrant ‘innovatie’? In deze workshop ontdekt u wat er voor nodig is om innovatief te ondernemen. Hoe doe je dat en wat heb je daar voor nodig. Met gelijkgestemde ondernemers maakt u deze ontdekkingsreis om goed geïnspireerd een eigen expeditie te kunnen starten.