Een NIEUW boek

Na mijn boeken als ‘Bevlogen over IJs’ (met Marc Cornelissen), ‘Puur Presteren’ (met Hans van der Meulen), ‘Naar Nieuwe Hoogte’ en ‘Overleven op de K2’ (ook als ebook en in het engels) ben ik met mijn grote vriend en copywriter Rob van Bruggen bezig aan een nieuw boek!
De uitgevers National Geographic i.s.m Fontaine uitgever waren zeer enthousiast over ons concept die afwijkt van alle andere boek concepten! Uiteraard zou ik een tip van de sluier willen oplichten in mijn enthousiasme maar ik heb beloofd dat ‘my lips are sealed’.

Wel kunnen we verklappen dat het boek rond september/november 2017 zal uitkomen, vlak voor mijn nieuwe expeditie Clean2Antarctica. En uiteraard hebben we een ludieke actie op touw staan t.a.v een spectaculaire presentatie. Daarover later dus meer. Nog even geduld ……