Jeugd acties

Jij bent heel belangrijk. Voor jou doen we deze expeditie. Jij wil toch ook in een schone en mooie wereld  leven? Ben jij avontuurlijk en ga je de uitdaging aan om met ons  de wereld te laten zien hoe het ook kan?  Want ook jij kan het goede voorbeeld geven. Doe mee aan de expeditie zodat Wilco en Edwin als eerste ter wereld met een door zonne- energie aangedreven wagen op de Zuidpool aankomen. En dat is niet alles! Je kan jouw boodschap op de auto laten 3D printen. Wat wordt jouw boodschap aan de wereld?

Cool he!
Kijk wat jij met je vriendjes, je klas of je vereniging kan doen en contact ons.
De auto wordt immers gebouwd van afvalplastic, opgehaald door jullie zelf!
Met behulp van een 3D printer, printen jullie zelf een deel van de carrosserie met daarop ‘een boodschap’ door jullie bedacht aan de wereld!

Stadsjutten
Je weet wel wat jutten is, toch?  Op het strand kijken of er nog iets is aangespoeld wat je kunt verkopen. Stadsjutten is het zelfde maar dan op een hippe manier. We gaan op zoek naar afgedankte materialen die anderen weggooien. En daarmee gaan we met elkaar geld verdienen om de zonne-wagen te kunnen bouwen. Grote mensen denken dat vuilnis niets meer waard is, daarom gooien ze het weg. Jij weet beter. Wij gaan jou vertellen hoe je met stadsjutten geld kunt verdienen voor de expeditie.

En weet je, omdat jij Stadsjutter bent geef jij het goede voorbeeld. Jij zorgt direct voor een schone en mooie stad en zorgt er daarmee voor dat wij de wereld een boodschap kunnen geven als we op de Zuidpool staan.

Zwermen
Als je in de natuur kijk dan zie je hele mooie dingen. Spreeuwen bv. die met elkaar mugjes vangen vormen als zwerm hele mooie patronen in de lucht. Dat kan een spreeuw alleen niet doen maar met elkaar kunnen ze dat wel. Zullen wij ook gaan zwermen? Met elkaar, niet mugjes vangen maar ideeën. Hoe moet onze wagen er uitzien? Wat moeten we meenemen? Wat denk jij dat we gaan meemaken? Als we gaan zwermen dan komen daar hele mooie voorstellen uit die wij kunnen gebruiken in de expeditie.

Wil je weten hoe? contact ons.

Rillen
Jij wil met je klas meer weten over Antarctica, schone techniek of een spannend verhaal horen over de expedities op de Zuidpool? Jij wil graag op de hoogte blijven van de expeditie; alsof je er zelf bij bent?  Jij wil net als Wilco ook de rillingen krijgen van de spanning? Lukt het om de wagen weer aan de praat te krijgen bij -45? Komen we wel op tijd aan op de Zuidpool? En  komen we wel weer terug?