Week van de bevlogenheid - Team Wilco Van Rooijen

Week van de Bevlogenheid: in 2025 is 80% van werkend Nederland bevlogen en trots.

Voor de week van de bevlogenheid ben ik gevraagd als spreker en uiteraard ben ik graag ambassadeur voor zo’n concreet doel! Uiteraard zal ik vanuit mijn hart, passie en bevlogenheid vertellen hoe en waarom ik de hoogste bergen van de wereld heb beklommen, van de Noordpool naar de Zuidpool ben gereisd en uiteraard over het ultieme nieuwste project #Clean2Antarctica, de schoonste exepeditie ooit. En jij kunt mee DOEN!
Wat is het gaaf als iedereen vanuit zijn eigen kracht bevlogen zou zijn. Zou het niet heel ‘natuurlijk’ zijn dat iedereen bevlogen bezig is met wat hij dagelijks doet?

Om deze doelstelling te realiseren is er een landelijke beweging nodig. Daarom zijn er een groeiend aantal toffe bedrijven en ambassadeurs nodig. Ben jij dat?
Van 12 t/m 16 juni 2017 is de eerste Week van de Bevlogenheid. Dit wordt een jaarlijks terugkerende week, waarin werkgevers en leidinggevenden geïnspireerd worden om te werken aan meer bevlogenheid in hun bedrijf. Iedere dag van deze week heeft een ander thema gelinkt aan bevlogenheid. Bedrijven kunnen actief meedoen met deze thema’s, zich laten inspireren en uitdagen.
Binnen deze week willen we alle bedrijven die meer met bevlogenheid willen doen uitnodigen op donderdag 15 juni te komen naar het inspirerende event: ‘Werken aan Bevlogenheid’ in het AFAS-theater in Leusden.

We zijn niet alleen nu en tijdens de Week van de Bevlogenheid actief: gedurende het hele jaar zal www.weekvandebevlogenheid het centrale communicatiekanaal zijn voor bevlogenheid. Dit wordt continu gevoed met inspirerende blogs, video’s van ambassadeurs en praktische tips, etc. Volgend jaar is er een nieuwe Week van de Bevlogenheid: en ook dan in aanloop van deze week in 2018 gaan we werken naar een nieuwe invulling van de Week van de Bevlogenheid.