100% INSPIRATIE Podcast

Een tijd geleden werd ik door Thijs Lindhout gevraagd om een podcast in te spreken. Je weet wel een soort radioprogramma op het internet. Het bestaat uit een geluidsbestand dat meestal opgeslagen wordt in een MP3 formaat. Je kan een podcast rechtstreeks downloaden vanuit een website op het internet. Dan kan je het op je PC beluisteren, op je mobiel of in de auto.

Dat laatste doe ik dus regelmatig als ik weer eens meer dan een uur in de auto zit. Nu zit ik wel heel lekker in de beste auto ooit gemaakt namelijk de 100% elektrische Tesla (Charged for Adventure) maar van de radio wordt ik doodziek, het is net een papegaai. Tegenwoordig luister ik dus podcasts.

Maar ik kan je vertellen dat ik inmiddels heel veel andere personen ben gaan luisteren en uit eigen ervaring kan ik zeggen dat een ieder me zeer heeft geinspireerd! Een absolute aanrader dus.

Als je geïnteresseerd bent hoe bergbeklimmen mijn leven heeft veranderd luister dan naar mijn bijdrage op deze podcast, volg de link.