Ambassadeur 4SmilingFaces

Ambassadeurschap 4SmilingFaces

“Were there any obstacles on your way?” Waarop de avonturier antwoordt: “The obstacles were the way!”

Dat geldt voor mij, maar ook voor alle kinderen. Ze zeggen wel eens ‘onze kinderen hebben alles behalve tegenslag’ en dat terwijl we weten dat daardoor het karakter van de mens wordt gevormd……daarom heb ik zoveel respect voor (wees)kinderen uit Nepal.

De (wees)kinderen waarvoor de stichting SMILING FACES zich inzet onder de bezielende leiding van founder Tjitske Weersma moeten wel echte survivors zijn. Als je met een handicap wordt geboren, een ernstige handicap oploopt door een vreselijk ongeluk of wordt getroffen door een aardbeving waardoor je je broertjes, zusjes en/of ouders kwijtraakt is er in Nepal geen vangnet. Maar door o.a de stichting SMILING FACES is er gelukkig wel een kansrijke toekomst.

Daarom heb ik me als ambassadeur aan deze prachtige stichting verbonden
WILCOKLIMT.4SMILINGFACES.NL en hebben we met zijn allen donaties bij elkaar geklommen. Maar voor deze Nepalese (wees)kinderen gaat de dagelijkse beklimming elke dag door. En omdat ik de (wees)huizen en kinderen die de stichting steunt heb bezocht, met eigen ogen heb bekeken en gevoeld, weet ik hoe dankbaar ze zijn voor onze hulp.