Ervaringen & Quotes

“Wilco’s indrukkende verhaal laat zien dat je nog zo ervaren en getraind kan zijn, maar dat je een hecht team nodig hebt om de top te bereiken”  

We hebben het als zeer inspirerend ervaren om over jouw expedities en jouw levensverhaal, lessen en inzichten te horen. De groep was unaniem zeer positief in de feedback dat dit een zeer waardevolle presentatie was, zowel over je presentatie als de tweede sessie toen we op zoek gingen naar de parallelen tussen jouw ervaringen en de dagelijkse praktijk bij Avantium.

Tom van Akenteamleider Avantium

We hadden een inspirerende avond voor alle doelgroepen. Echt ZO leuk!! Geeft zoveel ideeën, inspiratie en vooral energie. Echt super!! Wilco nam de tijd, al in de voorbespreking en ook op de avond zelf. We kregen allemaal hele positieve reacties. Kortom een aanrader!

Drs. J.M.J Mens McM (Jose) - Het Stedelijk Zutphen

Maak gebruik van het momentum, blijf zoeken naar kansen als ondernemer! Dat leer je van Wilco’s verhaal.

Kamer van Koophandel

It was an impressive, inspirational and motivational journey with challenges, facts, humor, intense emotions and unbelievably beautiful sceneries.

“Wilco heeft met zijn presentatie aangetoond dat een team onontbeerlijk is voor het behalen van de ingeslagen weg. Bevlogen en met emotie heeft hij de medewerkers tot nieuwe inzichten laten komen, nieuwe kijk op samenwerken”.

Johan Winnubstdirecteur exploitatie Strukton Worksphere

Na een dag oefenen in en praten over samenwerking was het inspirerend om te luisteren naar Wilco. ‘Gewoon’ ervaringen uit de praktijk en dan wel een praktijk waar de grens tussen leven en dood erg dun is.

Rick MackayIT-Manager Aegon

“Van Rooijen vertelt het verhaal zonder bravoure of kapsones, iets dat niet altijd het geval is in dit soort overlevingsverhalen. Het boek is dan ook een absolute aanrader voor liefhebbers van klimmen in de bergen en spanning in het algemeen.”

“Over zijn ontberingen tijdens de afdaling werd in verschillende televisieprogramma’s al uitvoerig bericht. Toch blijft dit geschreven verslag boeien.”

“Mensen vragen mij wel eens wat me bezielt. Mijn antwoord is steevast ‘omdat ik het gevoel wil hebben dat ik leef.”’

http://Wilco van Rooijen