Team Development Summit

Team Development Summit:  Samenwerken op het hoogste niveau

Team Development Summit is een krachtige training op het gebied van samenwerking, leiderschap en teamontwikkeling. Team Development Summit combineert samenwerkings-uitdagingen met spannende opdrachten op een Canopy Trail en de ervaringen van beroepsavonturier Wilco van Rooijen

[testimonial name=”Wilco Van Rooijen”]Ik zeg: “Stropdassen af, mouwen opstropen, grenzen over door echte communicatie. Met je team gaan voor de top.”[/testimonial]

  • Teamuitdagingen op een Canopy Trail (hoogteparcours)
  • Professionele begeleiding door Phaos
  • Expeditielessen en coaching door Wilco van Rooijen
  • Inclusief Insights® Discovery Persoonlijk ProfieI voor alle deelnemers

Voor wie?

(Management)Teams die op zoek zijn naar een (nog) meer effectieve en geïnspireerde wijze van werken. Die vanuit individuele kwaliteiten energie willen steken in het realiseren van gezamenlijke ambities.  Op een net wat andere manier;  in een uitdagende omgeving onder deskundige, ervaren en gedreven begeleiding.

Korte omschrijving?

Deelnemers aan Team Development Summit leren zichzelf, collega’s en het team beter kennen. Zo kunnen teamleden meer als een team werken, worden afgesproken resultaten bereikt en levert werk meer plezier op.  

Duur?

1 dag

Investering

De training Team Development Summit kan worden georganiseerd vanaf 750 euro per persoon, inclusief Insights® Discovery Persoonlijk ProfieI.

Programma op maat

Het programma van Team Development Summit wordt altijd opgesteld in samenwerking met de klant, een voorbeeld vind je hier. Vaste elementen zijn de expeditielessen met foto’s en video’s van Wilco van Rooijen en outdooractiviteiten als de Canopy Trail en Reuzenladder & Dingeling. Het Insights® Discovery Persoonlijk ProfieI brengt de leiderschapskwaliteiten van de deelnemers in beeld.  Dit profiel wordt voorafgaand aan de training afgenomen. 

De organisatie 

Team Development Summit wordt georganiseerd door Wilco van Rooijen, SRO en Phaos.

Film, fotoreportage en ervaringen

  • Bekijk de korte film over Team Development Summit  
  • Foto’s van een training vind je hier
  • Lees de ervaringen van deelnemers

 

Nieuwsgierig?

Om de mogelijkheden van een Team Development Summit training binnen je organisatie te bespreken, neem je contact op met Wilco van Rooijen (06 10283612) of Robertjan Uijl (0343 521525).