Management trainingen

Management trainingen

Naast lezingen  biedt team Wilco van Rooijen ook exclusieve trainings- programma’s en een actieve workshop aan.


Tijdens de management trainingen speelt team Wilco van Rooijen in op ontwikkelingen ten aanzien van bedrijfsstrategieën en ontwikkelprogramma’s. Trainingen die doorlopen worden door bedrijfsmanagers die letterlijk hogerop willen komen en uiteindelijk ook uit hun ‘comfort zone’ stappen en gezamenlijk bijvoorbeeld de Mont Blanc (4.810m) beklimmen. Om werkelijk de top te halen en daadwerkelijk van ‘good to great’ te excelleren moet een mens, manager of organisatie uit de ‘comfortzone’ komen en zichzelf een ‘challenge’ durven te geven.

Team Wilco van Rooijen heeft vier trainingen ontwikkeld:

1. Team development summit
2. Top Class
3. Master Class
4. Executive Class

Het Top Class, Master Class en zelfs het Executive Class zijn zeer exclusieve programma’s waarbij management, opleiding en praktijk samen komen.

Video trailer Top Class

 

Workshop

In samenwerking met het  Outdoor Challenge Park in Oldenzaal verzorgt team Wilco van Rooijen de eendaagse workshop ‘Grenzen Verleggen’. Deze dag begeleidt Wilco van Rooijen samen met de instructeurs van het Outdoor Challenge Park uw medewerkers naar een nieuw en uniek energie level. Passie, duurzaamheid en ervarend leren zijn de kernwaarden die deze dag centraal staan. Meer informatie.