De Leven Podcast #8 Met Bergbeklimmer & Avonturier Wilco van Rooijen

In deze aflevering van De Leven Podcast neem ik je mee op reis met niemand minder dan de bergbeklimmer en avonturier, Wilco van Rooijen. We duiken diep in zijn leven, beginnend met zijn beklimming van de mythische Mount Everest. Ontdek hoe hij de Seven Summits heeft bedwongen en welke onvergetelijke ervaringen deze uitdagende toppen met zich meebrachten.

Wilco deelt ook zijn aangrijpende verhaal over bijna fatale momenten tijdens zijn klim op de genadeloze K2. Luister naar de aangrijpende momenten en de ongelooflijke veerkracht die hem hebben gevormd tot de avonturier die hij vandaag is.

Ook onthult Wilco zijn komende avontuur: het roeien van San Francisco naar Hawaii met Team Ocean. Deze gedurfde onderneming staat in het teken van bewustwording over het belang van schoon drinkwater. Hoe zal Wilco deze nieuwe uitdaging aangaan? Wat drijft hem om de golven van de Stille Oceaan te trotseren?

Tune in en laat je meeslepen door dit fascinerende gesprek vol extreme hoogte- en dieptepunten. Wie weet welke onthullingen Wilco nog meer met ons zal delen? Mis deze aflevering niet!

Door Marc Janssen.
https://anchor.fm/delevenpodcast

https://www.instagram.com/delevenpodcast/

Of op Spotify:

Of op de Apple podcast, klik hier.

nbsp;