25 juni The Walk 2022

THE ZOMER WALK – 25 JUNI 2022
Loop jij eind deze maand mee?
Een speciale zomer editie voor THE WALK dit jaar, omdat we aansluiten bij de lancering van het IKO-EKO event van de Climate Streamers op 25 juni in Breda. Een initiatief van een groep enthousiaste studenten die opstaan voor het klimaat. De Climate Streamers hebben als doel het bewustzijn over de klimaatcrisis te vergroten en mensen te inspireren om positieve klimaatacties te ondernemen. Met het IKO-EKO event willen ze de stem van ecologie laten echoën [‘i-CO ‘ek-oh].

Een doel dat direct overeenkomt met dat van The Walk.

We lopen op 25 juni 2022 op alle 7 continenten tegelijk ter bescherming van het nu nog ‘vrije’ Antarctica. Het laatste ongerepte continent dat symbool staat voor de klimaatsituatie over de gehele wereld. Door samen stappen te verzamelen, zetten we ons in voor de bescherming van onze aarde. Het doel is om 7 miljard stappen, gezet door 7 miljard inwoners, te verzamelen en te overhandigen aan de Verenigde Naties. De tijd dringt, nog maar 26 jaar te gaan. Daarom nodigen wij jou dit jaar uit om ook op deze dag stappen te zetten en samen grote impact te maken! Meld je aan en wandel mee vanuit Breda of in jouw woonplaats.
We nodigen je van harte uit om een van onze routes van de blind-walls- galery in Breda te komen lopen. We sluiten hier aan bij het IKO-EKO event van de Climate Streamers. De routes starten vanuit Café Bank 15, Sint Janstraat 11 te Breda. Je kunt elk moment tussen 11.00 tot 23.00 starten. Bovendien verzorgen de Climate Streamers die dag vanuit deze locatie een inspirerend klimaatprogramma.
Voel je uitgenodigd om daar een kijkje te komen nemen. Na afloop van de dag vragen wij jou natuurlijk de verzamelde stappen van die dag op onze website te uploaden.
Blind Walls Gallery is hét museum op straat. Ruim 100 muurschilderingen geïnspireerd op de verhalen van Breda.
Bekijk de website van Blind Walls Gallery (https://blindwalls.gallery/)