4e editie The Walk, 10 dec 2024

THE WALK – Walk to save Antarctica

The Walk wil 8 miljard voetstappen verzamelen voor Antarctica 
 
Loop op 10 dec mee met deze bijzondere wandeling en verbind met gelijk gestemde!
Deze wandeling wordt georganiseerd door The Walk, een initiatief van bezorgde, maar optimistische burgers. En staat in het teken van Antarctica. Wandelen voor het goede doel. Bewust stappen zetten met als opbrengst jouw saldo aan gelopen stappen op weg naar de 8 miljard die we met elkaar beogen te verzamelen en overdragen aan de UN om Antarctica voor altijd vrij te pleiten. Hoeveel stappen neem jij voor je rekening? Wandel mee! Het is goed voor jezelf, voor elkaar en de aarde. Wij zijn dankbaar met elke stap in jouw bijdrage. Stap voor stap komen we dichterbij een goede oplossing.
In nagedachtenis en ter voortzetting van de missie van onze overleden vrienden, Marc Cornelissen en Philip de Roo.
 
Dit jaar, 2023,werken we samen met Arctic Reflectionszij testen momenteel een oplossing om het harde smelten van het ijs tegen te gaan door water in de winter over het ijs in de poolgebieden te gieten. Net zoals wat een IJsmeester doet om zijn ijsbaan glad te krijgen; direct vries principe!

Startlocatie: Station Santpoort Noord

Programma:
10:00 uur verzamelen boskant station Santpoort Noord.
10:15 uur Start The Walk
13:00 uur Pauze 
16:00 uur Einde wandeling, aankomst Overveen
17:00 uur Hemelse Pannekoek (afsluiting, kleine opdracht aan tafel en diner)
Route/vervoer
We adviseren met de trein te komen naar Station Santpoort Noord. Voor wie toch met de auto komt moet er rekening mee houden dan het eindpunt van de wandeling anders is dan het startpunt. Om je auto op te halen kan je de bus of trein (15 min) terug nemen naar het startpunt. Kijk vooraf goed op 9292OV voor de dienstregeling.
Meenemen
Wandelschoenen, droge sokken, handoekje, badkleding (voor een duik in Het Wed), hardshell, warme fleece, handschoenen, muts, pinpas, OV-kaart, energie repen en fruit voor onderweg, thermoskan met thee en een boterham.
Kosten
Voor elke km die je loopt doneer je een zelfgekozen bedrag. Je mag ook vrienden familie uitnodigen om je elke KM te sponsoren!
Deelnemen
Graag via de website van The Walk! www.thewalk.nu/deelnemen/