4e Teamlid gezocht, missie water

GEZOCHT: 4e Teamlid! (voor oceaan roeien met missie aquawareness)

Bedankt Bram Mayer voor het versterken van ons team, we gaan je missen. Helaas nemen we afscheid van Bram die in November 2023 aansloot als volwaardig teamlid van Team Ocean. Bram kon de noodzakelijke voorbereidingen niet combineren met zijn politiewerk en nachtdiensten. Uiteraard een harde klap voor het team maar in het bijzonder voor hemzelf. Een moeilijk maar dapper besluit. Bram blijft een supporter van Team Ocean en haar missie.

Daarom zijn we nu op zoek naar een 2e mannelijke roeier als 4e teamlid. Heb je altijd al gedroomd om de oceaan over te steken en middels een avontuur social impact te maken?
Meld je aan voor een sollicitatie en kennismaking en wie weet kom je straks het team versterken voor een ‘once in a lifetime’ avontuur!

Wat zoeken wij? We zijn op zoek naar een avontuurlijke man. Een teamplayer die tegen een mentaal stootje kan, fysiek fit is en een hart heeft voor onze watermissie “Aquawareness”.

Nieuwsgierig en/of kriebelt het? Meld je dan aan via teamocean.nl/vacature/ of stuur een bericht naar teamocean24@gmail.com (of info@teamwilco.nl)

Na aanmelding nemen we je mee op een rijdende trein waar het avontuur direct begint. Wacht niet, doe een proefroei met ons en ontdek of er een klik is met het team. Meld je ook aan als je geen ervaring hebt met roeien maar wel heel enthousiast wordt van dit avontuur. Wel verwachten we dat je mee kan roeien op specifieke data voor trainingen (zie website). We kijken uit naar de geschikte kandidaat, alle tips zijn welkom en dit bericht delen wordt gewaardeerd.

See you at sea! Sara, Bela & Wilco (doorposten wordt gewaardeerd;-)