Ga je mee naar Nepal?

Na mijn expeditie naar de Kanchenjunga in 2018 mocht ik naar de projecten van #4SmilingFaces. Daar ontmoete ik de kinderen en studentjes die minder geluk hebben gehad dan wij. Maar wat waren ze vrolijk, denkbaar en gastvrij.

Ik heb me verbonden aan 4smilingfaces omdat de initiatiefneemster Tjitske Weersma zo heerlijk pragmatisch is, van aanpakken weet (geleerd bij CliniClowns) en zo de zaken ook echt realiseert. Ze maakt met haar AMBI stichting werkelijk een verschil.

Nu hebben we een pracht kennismakingsreis bedacht. Enerzijds om kennis te maken met Nepal en haar prachtige mensen (overlevers). Anderzijds bied deze unieke reis naast het algemene programma keuze uit 3 verschillende aspecten:

1 Trekking & natuur
2 Cultuur & werelderfgoederen
3 Yoga & meditatie (klooster)

I.s.m #360 graden reizen waarvan ik de eigenaren ook persoonlijk erg goed ken waaronder Jeffrey Oonk (oud hardloop maatje, #Hellas Utrecht) is deze reis samengesteld met aandacht voor mens, cultuur en natuur.

Lees maar eens verder!