Lezingen workshops

Lezingen

In zijn lezingen en presentaties – die altijd worden ondersteund met adembenemend beeld en geluid – verhaalt Wilco over moed, doorzettingsvermogen, wilskracht, teamgeest, taktiek, creativiteit, mentale en fysieke hardheid, discipline, individualiteit en collectiviteit.
Zijn ervaringen put hij uit velerlei expedities zoals die van de Noord- naar de Zuidpool tot op de top van de Mount Everest (zonder extra zuurstof).
Wilco had al deze expeditie ervaringen keihard nodig om met name zijn laatste wereld beroemde tocht naar de beruchte top van de ‘killer mountain’ K2 te overleven. Na het bereiken van de top voltrok zich een drama wat zijn weerga niet kende. Drie dagen was hij vermist. Zie voor zijn uitgebreidde CV, zijnpaspoort op deze website.

Na zijn boeiende en zeer leerzame presentatie zal u 10 expeditie lessen meenemen die u direct de volgende dag op uw werk (maar ook prive) kunt toepassen om succesvol te zijn. De presentatie zal ook zeer zeker uw onderbuikgevoelens en intuitie raken. Op naar de Top!

Boekingen direct (tel: 06-10283612) of via SportSpeakers.nl (tel:020-4969171)

 

Zie voor een korte impressie het volgende filmpje

Foto’s copyrigth: Hans Gerritsen www.hansgerritsen.nl