Grenzen verleggen

Workshop grenzen verleggen

In samenwerking met het Outdoor Challenge Park in Oldenzaal verzorgt team Wilco de workshop grenzen verleggen. Deze dag begeleidt Wilco van Rooijen samen met de instructeurs van het Outdoor Challenge Park uw medewerkers naar een nieuw en uniek energie level. Passie, duurzaamheid en ervarend leren zijn de kernwaarden die deze dag centraal staan. Iedere medewerker formuleert binnen zijn functie een persoonlijk doel. Een doel dat natuurlijk is gebaseerd op het verleggen van grenzen.

Omschrijving: Deelnemers aan de workshop ‘grenzen verleggen’ leren zichzelf en collega’s beter kennen. Zij leren niet alleen individueel grenzen te verleggen maar ook in teamverband. De workshop duurt een dag en vindt plaat op het terrein van het Outdoor Challenge Park in Oldenzaal. Deze dag staat leren door ervaring en doen centraal. Is 20% motivatie genoeg om grenzen te verleggen?

De organisatie: team Wilco in samenwerking met het Outdoor Challenge Park.
Investering: € 5975,- maximaal 12 deelnemers. Alle deelnemers ontvangen een gesigneerd exemplaar van het boek: ‘Overleven op de K2’.
Voor wie: afdeling, team medewerkers

grenzenverleggen.pdf