podcast: Succesvol Opvoeden

DE ‘HOE DOEN ZIJ DAT DAN?’-PODCAST #7

podcast Wilco van Rooijen

Voor het eerst een dubbelinterview voor de ‘Hoe doen zij dat dan?’-podcast. Wilco van Rooijen is beroepsavonturier en raakte toen zijn zoon 10 maanden oud was betrokken bij een van de grootste klimdrama’s uit de geschiedenis. Hij was op de K2 maar liefst 3 dagen vermist, verloor zijn tenen, maar overleefde het. Elf medeklimmers niet….

Dit drama weerhoudt Wilco niet om te blijven klimmen. Hoe doet hij dat? Maanden weg zijn bij je gezin en leven met de wetenschap dat je ze wellicht nooit meer ziet?

Wilco wordt vaak geïnterviewd, zijn vrouw Heleen Eshuis veel minder. Maar hoe is het voor haar om met elke keer met hun zoon in Nederland te blijven? En hoe geeft ze invulling aan haar eigen dromen? Achter elke man staat een sterke vrouw zeggen ze toch? Dat gaat bij Wilco en Heleen zeker op! Heleen heeft een enorme passie, positiviteit en bewustzijn.

Dit interview gaat over je dromen volgen, de kracht van de natuur, je kind laten zijn wie hij wil zijn en nog veel meer. Een dubbelinterview met dubbel zo veel inspiratie!

Wil je de aflevering offline luisteren?
iTunes: klik hier om afleveringen via iTunes te beluisteren. En lees hier hoe je dat offline doet.
Soundcloud: klik hier om afleveringen via Soundcloud te beluisteren. En lees hier hoe je dat offline doet