Presentatie Zuurstofschuld vanuit het Basiskamp

Op donderdagavond 4 maart om 20.00 uur vanuit het Basiskamp in Voorst zal de boekpresentatie plaat vinden van het nieuwe boek van Toine Heijmans. Samen met Toine zal wilco in gesprek gaan over dit boek waarvan de titel op het lijf geschreven is van Wilco als expeditie klimmer.

GEGEVENS boek Zuurstofschuld
ISBN 9789083108209
Verschijningsdatum 25-02-2021
Pagina’s 336

OMSCHRIJVING
De dag dat Walter Welzenbach zijn eerste berg beklimt bepaalt zijn leven: nooit meer wil hij iets anders. Nu staat hij op zijn laatste top, een duizelingwekkende 8188 meter hoog, en kijkt hij uit over zijn eenzaamheid.

Zuurstofschuld is het adembenemende verhaal van klimvrienden Lenny en Walter, die hun dromen najagen in de Alpen en de Himalaya, en daarmee hun lot bezegelen. Ze dragen de verhalen van de grote alpinisten met zich mee, en zoeken samen een manier om geschiedenis te schrijven. Maar in de ijle lucht gelden andere wetten.

Tien jaar na het verschijnen van zijn veelbekroonde bestseller Op zee neemt Toine Heijmans de lezer opnieuw mee naar een onverbiddelijke wereld, met een roman over vrijheid en vriendschap, storm en lawines, en de gevolgen van radicale keuzes. Wat de bergen met de mens doen, en wat de mens doet met de bergen, daar gaat het om.

De link om er online bij te zijn op donderdag 4 maart om 20.00u is:
https://tinyurl.com/94yfvjak