Scholen/bedrijven actie 4SmilingFaces

Wilco klom afgelopen expeditie naar de Kanchenjunga 4SmilingFaces.

Blik op kinderen in een andere wereld
Er is voor uw leerlingen veel te leren uit de Kangchenjuga-expeditie. Als avonturier, gelouterd bergbeklimmer en poolreiziger, is Wilco een oneindige bron van spannende verhalen en informatie over delen van de wereld waar de meesten van ons nooit komen. Wilco vertelt jong en oud daar graag over.

En: Wilco is ook ambassadeur van de Nederlandse stichting Smiling Faces (www.4smilingfaces.com). Hij wilde in mei niet alleen als eerste Nederlander de top van de Kangchenjunga bereiken, maar met deze unieke klimtocht vooral aandacht vragen voor kwetsbare kinderen in Nepal.

De stichting biedt kwetsbare kinderen in Nepal een kansrijke toekomst door het financieren van tehuizen, scholing en andere primaire levensbehoeften. Met de Kangchenjunga-expeditie en zijn inzet als ambassadeur wil Wilco zoveel mogelijk kinderen helpen een zelfstandige toekomst op te bouwen door hen de kans te bieden een passende studie te volgen.

Niets is onmogelijk
Poolreiziger, bergbeklimmer maar vooral inspirator, dat is Wilco die als enige Nederlander op eigen kracht, zonder zuurstof de zeven hoogste toppen op elk continent én de Noordpool, Zuidpool en hoogste pool (Mount Everest) heeft bereikt. Hij heeft ‘niets is onmogelijk’ waargemaakt en daarmee is hij een voorbeeld voor velen. Met zijn inzet is Wilco hopelijk ook een inspiratie voor u om ‘onze’ kinderen in Nepal te helpen. En als u dat met uw school doet, zetten wij en Wilco daar graag wat tegenover.

Helpt u mee?
Wij kunnen alle steun gebruiken. Het gaat om uw hulp en betrokkenheid bij kinderen die het loodzwaar hebben en die blij zijn met elke vorm van hulp. Een leuke actie opzetten en daarmee een mooi bedrag realiseren is heel mooi, maar ook een spontane gift helpt enorm. Alle donaties samen maken het mogelijk om kinderen een toekomst te geven.

Doe zelf zoveel mogelijk om een studiebeurs of een onderdeel daarvan (zie de toelichting in de kolom hiernaast) mogelijk te maken.

Wij zetten daar graag iets bijzonders tegenover!
3 scholen maken kans op een bezoek van Wilco van Rooijen en krijgen dan een foto van Wilco in actie op de berg;
10 scholen maken kans op een boekenset met ‘Opgroeien in Tegenwind’ en ‘Overleven op de K2’.

Voor meer info mail mij info@teamwilco.nl of bezoek de website van Tjitske Weersma van 4SmilingFaces