TEAM OCEAN zoekt vrouwelijk teamlid met groot hart voor de aarde

Ben jij fysiek en mentaal fit en sta je bekend als een sportieve doorzetter? En wil je in actie komen voor het klimaat? Dan komen wij heel graag met jou in contact!

In 2024 wil Team Ocean de Stille Oceaan over roeien: een tocht van San Francisco naar Hawaï. Wij verwachten in 8 weken een afstand van zo’n 4500 km af te leggen. Het doel is om hiermee aandacht te vragen voor klimaatverandering. Op Hawaï zijn de gevolgen van de zeespiegelstijging namelijk al duidelijk zichtbaar.

TEAM OCEAN bestaat uit 1 vrouw en 2 mannen. Om het team compleet te maken zijn wij nog op zoek naar een vrouw!

Over ons:

Bela Evers is een all-round topsporter die van avontuur houd. Zij roeide met 3 andere vrouwen in 2020 al eens als een van de eerste vrouwen de Atlantische Oceaan over. Het wakkerde haar passie alleen nog maar verder aan.

Paul Heerema roeide de Atlantische Oceaan over met 4 andere Britten in 2018. Ze wonnen het snelheidsrecord in de categorie 5 persoons boot. Paul houd van uitdagingen op zee maar ook in de bergen en geeft nooit op.

Wilco van Rooijen is een alpinist, bergbeklimmer maar bovenal avonturier. Als houder van de Explorers Grand Slam (de hoogste toppen van elk continent en de Noord- en Zuidpool op eigen kracht zonder extra zuurstof) wil hij nu de zee ontdekken.

Wie ben jij:

  • Je houdt van avontuur, sport en een extreme uitdaging
  • Je hebt een positieve mindset, je geeft niet op
  • Je bent een teamplayer en kan zowel fysiek als mentaal tegen een stootje
  • Je hebt de mogelijkheid om min 1 jaar lang te investeren in training en voorbereiding 
  • Ervaring met roeien is een pre (geen deal-breaker)
  • Affiniteit met duurzaamheid en passie voor de natuur 

Kom aan boord en ga met ons op avontuur. Solliciteer en sluit je nu aan bij ons team!

(Stuur ons een mail teamocean24@gmail.com of bel: 06-10283612)