Walk On, teller staat op 7 miljoen

The Walk ON!

De eerste 7 miljoen stappen voor Antarctica 2048 zijn gezet.

Minder dan 3 maanden na de start van The Walk op 12/12/20 is een eerste mijlpaal bereikt! 7.592.606 stappen gezet door 200 Walkers op alle continenten van de wereld.

Doorstappen!
WalkOn.nu is het vervolg van The Walk. Iedere stap telt op weg naar 7 miljard stappen.
Stappen die wij aanbieden aan de United Nations (UN) zodra we ze bij elkaar gestapt hebben. Een ongekend aantal stappen gezet door een verontrust deel van de wereldbevolking. Gezet om aandacht te vragen voor de bescherming van Antarctica die na 2048 dreigt af te lopen. Dat willen wij voorkomen.
Antarctica als levensreddend en tastbaar symbool voor de bescherming van de aarde.

The7bclub?
De The7Bclub is het platform voor bestaande en nieuwe initiatieven om de aarde te beschermen en het leven op aarde te verbeteren voor plant, dier en mens. Alle wereldverbeteraars bij elkaar in ons clubhouse The7bclub. Elke aardbewoner is automatisch lid van the7bclub, simpelweg omdat je ooit geboren bent.
The Walk is het jaarlijkse moment rond de 12e december om op alle continenten te lopen.

WalkOn.nu is een oproep om de dagelijks gezette stappen te doneren aan The Walk.
Op het platform The7Bclub.com is een mogelijkheid om stappen te plaatsen. Load up en zie direct de live teller oplopen. Elke stap telt op weg naar de 7.000.000.000!

Oproep!
Loop, wandel, ren of beweeg en zet de stappen op WalkOn.nu
Pak je stappenteller. Ga naar www.the7bclub.com kies upload en doneer je dag, week of maand score stappen en draag daarmee bij de aandacht voor en de bescherming van Antarctica.

WalkOn door jou en voor jou!